Paremti

71-erių Albertas: svarbiausia gyvenime yra bendravimas aa+

Paskelbta: 2023-06-29 |

„Kiekvienam žmogui svarbiausia yra bendravimas“, – neabejoja mūsų pašnekovas 71-erių Albertas. Ir visai nesvarbu, kad draugystė su nepažįstamuoju prasideda nuo švaraus lapo. Pasak Alberto, taip dar net geriau: esi tarsi kitoje planetoje ir pasakoji, kad pašnekovui įdomu būtų, o pokalbis nuvestų pačiais netikėčiausiais keliais „vienam iš kito pešant tuos dalykus, bet labai gražioj pusėj“.

Apie ką kalbėsis, kuo pradės ar baigs pokalbį Albertas niekada neplanuoja, tiesiog džiaugiasi savo komunikabiliu pašnekovu. Net ir būdami labai skirtingi, jie mėgaujasi pačiu bendravimu skleisdami vienas kitam pozityvumo bangas, sutartinai neužduodami klausimų, kurių kitas negalėtų atsakyti ar neliesdami temų, kurios pašnekovui nepatinka.

Paklausykite Alberto pasakojimo apie bendravimo teikiamus malonumus. Norite sau mielo pašnekovo? Paskambinkite mums nemokamu telefonu 8 800 80020, surasime ir jums. 

 

„Sidabrinės linijos“ vykdomas pilietinės galios auginimo, skatinant socialinį aktyvumą ir savanorystę projektas yra Aktyvių piliečių fondo, finansuojamo 2014-2021 metų Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo Lietuvoje lėšomis, programos dalis.

© 2019 M. Čiuželio labdaros ir paramos fondas. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt
Naujienlaiškis