Paremti

„Boso valanda su S. Jovaišu“: K. Čiuželienė apie laimės paieškas pirmiausia kitiems, o tada ir sau aa+

Paskelbta: 2016-12-22 |
Kristina Čiuželienė ir Saulius Jovaišas

Prieššventinėje „Boso valandos“ laidoje Kristina Čiuželienė ir Saulius Jovaišas kalbėjosi apie laimės paieškas pirmiausia kitiems, o tada ir sau.

„Sidabrinės linijos“ įkūrėja Kristina Čiuželienė ir jos komanda daugiau nei pusmetį vienišiems senyvo amžiaus žmonėms dovanoja bendravimo džiaugsmą. Jis skirtas tiems, kurie neturi su kuo pasidalyti ne tik mintimis apie buitį, bet ir peties išsiverkti sunkiomis akimirkomis, susirasti pašnekovą – savanorį, kuris reguliariai paskambintų ir juos išklausytų.

„Tai paslauga bendr avimui arba žmogiško ryšio sukūrimui telefonu. Tie, kas mums paskambina ir drąsiai prisipažįsta, kad neturi su kuo pasikalbėti įdomiom temom, aptarti rūpimų klausimų, mes padedame tokį žmogų rasti ir suvesti pokalbiui“, – savo misiją pristato K. Čiuželienė.

Kristina pasakoja, kad noras padėti kitiems yra vidinis jausmas, o jam atėjus, labai svarbus tampa supančios aplinkos palaikymas. Kaip viskas prasidėjo, ar tik turtingi žmonės gali teikti paramą, asmenines patirtis ir visuomenės brandumą – apie visa tai pasiklausykite arba peržiūrėkite pokalbio įrašą.

© 2019 M. Čiuželio labdaros ir paramos fondas. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt
Naujienlaiškis