Paremti

„Sidabrinė linija“ – nemokama draugystės, bendravimo ir pagalbos telefonu linija aa+

Paskelbta: 2017-12-17 |
Asmeninio archyvo nuotr. | Marius Čiuželis

„Sidabrinė linija“ yra nemokama draugystės, bendravimo ir pagalbos telefonu paslauga garbaus amžiaus žmonėms, kurios tikslas yra ilgainiui tapti nacionaline pagalbos linija, suteikiančia reikiamą pagalbą ir informaciją, nukreipimą į kitas, specializuotą pagalbą teikiančias organizacijas ir, galbūt, svarbiausia, kontaktą – žmogų, kuriam galima paskambinti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

„Sidabrinė linija“ garbaus amžiaus žmonėms siūlo draugystės paslaugą – galimybę turėti „telefoninį draugą“, kuris reguliariai paskambins pasidomėti, kaip sekasi, paklausti, kaip žmogus jaučiasi, pasiūlyti pagalbos. Ši paslauga nesiekia konkuruoti ar atkartoti kitų jau veikiančių pagalbos garbaus amžiaus žmonėms priemonių, o veikiau priešingai, jas papildyti, suteikti reikiamą pagalbą „čia ir dabar“ ar būti tarpininku, padedančiu senoliams surasti reikiamų paslaugų teikėjus.

Apie „Sidabrinės linijos“ veiklą, jos įtaką mūsų garbaus amžiaus žmonėms ir kasdieninius rūpesčius klausykitės pokalbio Tauragės radijuje įrašo su „Sidabrinės linijos“ vadovu Mariumi Čiuželiu.


Šaltinis: Tauragės radijas.

© 2019 M. Čiuželio labdaros ir paramos fondas. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt
Naujienlaiškis