Paremti

„Sidabrinė linija“ pradėjo viešinimo kampaniją „Žmogui reikia Žmogaus“ aa+

Paskelbta: 2018-11-15 |

„Sidabrinė linija“ yra nemokama draugystės, bendravimo ir pagalbos telefonu paslauga vienišiems ir bendravimo stokojantiems garbaus amžiaus žmonėms. Siūloma galimybė turėti telefoninį draugą, su kuriuo galima kalbėtis įvairiausiomis temomis, aptarti aktualijas ar tiesiog pasišnekučiuoti. „Sidabrinė linija“ Youtube kanale yra paskelbusi 27 dalių žaismingą „serialą“ su mintimi: „Žmogui reikia Žmogaus“. 

„Sidabrinė linija“ padeda spręsti visuomenės ir vyresnio amžiaus žmonių vienišumo, socialinės atskirties ir bendravimo trūkumo problemas, suteikdama senoliams galimybę vėl džiaugtis oriu, prasmingu, visaverčiu gyvenimu. Ši iniciatyva nesiekia konkuruoti ar atkartoti kitų jau veikiančių pagalbos garbaus amžiaus žmonėms priemonių, o veikiau priešingai, jas papildyti, suteikti reikiamą pagalbą „čia ir dabar“ ar būti tarpininku, padedančiu garbaus amžiaus žmonėms surasti ieškomų paslaugų teikėjus.

„Sidabrinė linija“:

  •  Padeda sukurti draugystės, artumo ir bendravimo ryšį;
  •  Mažina atskirtį bei stiprina saugumo jausmą vyresniame amžiuje;
  •  Įgalina garbaus amžiaus žmones susidoroti su sunkumais;
  •  Praskaidrina nuotaiką bei gerina psichinę sveikatą;
  •  Įkvepia įgyvendinti pamirštas svajones.
  •  Suteikia džiaugsmo, vilties ir noro gyventi.

Kviečiame visus garbaus amžiaus žmones aktyviai naudotis „Sidabrine linija“: skambinkite 8 800 800 20 jau dabar, registruokitės arba registruokite savo artimuosius, kaimynus ir draugus, juk šiltas, nuoširdus pokalbis – tai, ką branginame kiekvienas!

„Sidabrine linija“ naudotis paprasta, sauguir nieko nekainuoja. Pasikalbėkite su žmogumi, kuriam rūpi, kaip jaučiatės šiandien.

„Sidabrinė linija“ įkurta 2016 metais, iš viso jau įvyko per 6 000 pokalbių, kurie iš viso truko daugiau nei 320 000 min.

Kai paaukoji 2 Eur, kažkur prasideda pokalbis. Siųskite SMS žinutę numeriu 1405, įrašę skaičius 1274, ir padovanokite vienišiems senoliams pokalbį. SMS žinutės kaina 2 Eur, auka – 1,5 EUR. Daugiau pokalbių padovanoti galite čia: aukok.lt.

 

© 2019 M. Čiuželio labdaros ir paramos fondas. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt
Naujienlaiškis