Paremti

Skenuok kodą ir su MoQ skirk paramą „Sidabrinei linijai“ aa+

Paskelbta: 2019-06-18 |

Išbandyk naują, patogesnį paramos skyrimo būdą su mobiliųjų atsiskaitymų programėle „MoQ“! 

Per „MoQ“ „Sidabrinei linijai“ gali pervesti 2 Eur arba 5 Eur. Šie pinigai tikrai padės vykdyti gerus darbus! Kaip gali tai padaryti? 

Trys būdai:

1 būdas

Jei šią naujieną skaitai kompiuterio ekrane, atsidaryk „MoQ“ programėlę savo telefone ir pasirink, kurį žemiau esantį QR kodą nori nuskenuoti. Nuskenavus pirmąjį QR kodą „Sidabrinę liniją“ paremsi 2 Eur, „MoQ“ programėlė suformuos mokėjimą, patvirtink jį ir viskas – 2 Eur paramą jau skyrei.

Norėdamas skirti 5 Eur paramą, skenuok žemiau esantį QR kodą. Tada „MoQ“ programėlė suformuos mokėjimą, patvirtink jį ir viskas – 5 Eur paramą jau skyrei.

2 būdas

Jei šią naujieną skaitai telefone –  pasirink kokia suma (2 ar 5 Eur) nori paremti organizaciją. Spausk ant žemiau esančio vieno iš mygtukų, taip paleisi „MoQ“ programėlę, ji suformuos mokėjimą, patvirtink jį ir viskas – paramą „Sidabrinei linijai“ skyrei.

Spausk čia ir skirk 2 Eur paramą.

Spausk čia ir skirk 5 Eur paramą.

3 būdas (parama – 2 Eur) 

Tiesiog atsidaryk savo „MoQ“ programėlę. Jos pagrindiniame lange susirask „Sidabrinės linijos“ reklaminį skydelį, skirtą 2 Eur paramos rinkimui. Spausk ant jo ir savo telefono ekrane iš karto išvysi mokėjimo patvirtinimo langą. Patvirtink mokėjimą, ir viskas – paramą jau skyrei.

Jei dar neturi „MoQ“, nemokamą programėlę atsisiųsk iš programėlių parduotuvių Google Play ir App Store.

© 2024 M. Čiuželio labdaros ir paramos fondas. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt
Naujienlaiškis