Paremti

Gydantys pokalbiai: ko mes dar nežinome apie bendravimo poveikį? aa+

Paskelbta: 2021-05-28 |

Bendravimas – neatsiejama kasdienybės dalis, turinti tiesioginę teigiamą reikšmę kiekvieno žmogaus emocinei gerovei. Mūsų visų pasitenkinimas gyvenimu išlieka tiek, kiek ilgai sugebame kurti ir palaikyti ryšius su kitais, priimti ir dovanoti bendravimo džiaugsmą. „Sidabrinės linijos“ penktojo gimtadienio proga organizuojame diskusiją, kurios metu su skirtingų sričių atstovais kalbėsimės apie bendravimo vertę ir kokių pokyčių galime tikėtis ateityje.

Živilė Kaniavienė, M. Čiuželio labdaros ir paramos fondo psichologė, pristatys po dvejų metų pakartotinai atliktą „Sidabrinės linijos“ pašnekovų tyrimą apie bendravimo poveikį senjorų psichologinei ir fizinei savijautai. Savo įžvalgomis apie vyresnio amžiaus žmonių gerovę Lietuvoje pasidalins ir tyrimui talkinęs Vilniaus universiteto docentas dr. Antanas Kairys.

Raminta Vileniškienė, „Gjensidige“ rinkodaros vadovė Baltijos šalims, papasakos apie iniciatyvą „Rask laiko pokalbiui“ ir kodėl emocinis visuomenės saugumas tapo neatsiejama „Gjensidige“ socialinės atsakomybės dalimi.

Konferenciją vainikuos Andrius Milinavičius, inovacijų kompanijos „Baltic Sandbox“ įkūrėjas. Andrius apžvelgs technologijų vyresnio amžiaus žmonėms pritaikymo galimybes šiuolaikiniame pasaulyje, kad jos padėtų, o ne apsunkintų kasdienybę.

Konferencija nemokama. REGISTRUOKITĖS ČIA.

Konferencijos programa

 

 

 

© 2019 M. Čiuželio labdaros ir paramos fondas. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt
Naujienlaiškis