Paremti

„Sidabrinės linijos“ ir „Lono“ draugystė – geras bendravimas prasideda nuo gero miego aa+

Paskelbta: 2021-11-04 |

Kol esame jauni, turime didelį draugų būrį, kuriame šeimas, dirbame ir bėgame veiklų ir karjerų maratonus  – net nesusimąstome, kaip gyvensime po keliasdešimt metų. Atvažiavę aplankyti tėvų arba senelių pastebime, kaip jie mūsų laukia švytinčiomis akimis, gausiu vaišių stalu; jie mėgaujasi kiekviena akimirka, kol esame svečiuose. Kokie laimingi tuo metu būna tėvai ir seneliai!

O kaip gyvena tie, kurie neturi kas juos aplanko? Kurių sutuoktiniai, draugai, net vaikai jau iškeliavę amžinybėn? Šie senoliai jau nebeturi su kuo pasikalbėti ir jų dienos slenka liūdnos ir vienišos... 

Todėl mums itin smagu pasidžiaugti, kad visą lapkritį, gruodį ir sausį Lonas – komforto meistrai prisidės prie „Sidabrinės linijos“ misijos mažinti bendravimo stokojančių vyresnio amžiaus žmonių atskirtį ir vienišumą: visoje Lietuvoje esančiuose fiziniuose „Lono“ salonuose ir internetinėje parduotuvėje LONAS.LT, 2 % nuo parduotų „LONAS HOME“ namų tekstilės gaminių apyvartos bus skirta „Sidabrinės linijos” pašnekovų pokalbiams.

Prisidėti kuriant bendravimo galimybes senjorams galite įsigydami bet kurį „LONAS HOME“ gaminį sau, tėvams, seneliams ar vaikams. Namų tekstilės asortimentas platus: premium patalynės užvalkalai, paklodės, patogios pagalvės, itin kokybiškos antklodės, minimalistiniai lovos užtiesalai, šiltutėliai pledai, minkšti chalatai ir rankšluosčiai. Tai puiki galimybė artėjant didžiosioms metų šventėms kurti stilingus namus ir dovanoti šilto ir gydančio pokalbio minutę senjorams. 

© 2019 M. Čiuželio labdaros ir paramos fondas. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt
Naujienlaiškis